Selasa, Februari 28, 2012

berita gembira lagi

Salam


Tahniah untuk sepupuku selamat melahirkan baby boy yang comelll pada 22.02.2012 
cantik betul tarikh tu kan :)
Sepatutnya due bulan 3 ni mungkin baby dah tak sabar nak kuar kan..huhuhu


rasa nak cubit2 pipi tu..suka pegang baby sebab kulit baby lembut jer..
Suka betul tok & wan sebab nilah satu2nye penghibur lelaki dalam family,adik beradik sepupu aku ni semuanya pompuan.



masa ni baby kena kuning , kesian 2 belah kaki kena ambil darah..sepatutnya kena masuk wad disebabkan wad dah penuh diberi pelepasan..ingat lagi masa qistina dulu bila dengar qistina kena ambil darah terus aku tak lalu makan dan menangis,yelah masa tu berat qistina 2.3kg bayangkanlah besar mana kena ambil darah pulak tu..dengar pun dah gerun apalagi kalau tengok depan mata sendiri..alahaii pengsan terus..huhu :)


buat masa ni nama baby dirahsiakan,ibu nye cakap dah daftar nanti baru boleh bagitau..(saya dah tau..huhu..kena amanah) tunggu....

2 ulasan :

Nera Fatimah berkata...

dah tau gak... ekekeke

Nera Fatimah berkata...

saya dah tau.. ekekeke