Rabu, September 25, 2013

vitamin

sebelum ni macam2 ubat ,susu aku makan untuk naikkan berat badan..tak naik jugak..lepas tu dengar makan noriday pon boleh naik dengan bersemangat aku gi kk ambik noriday free jer..berat je naik badan tak naik macam tu jugak..nurse pon terkejut sebab badan tak naik..

tapi bersyukur sangat kurus macam ni tidak ada penyakit,sihat walafiat..mungkin keturunan kurus2 kot..baru2 ni kwn dalam grup wasap syorkan makan pil shaklee,aku cuba ambil yang trial dulu,kalau beli yang botol takut tak sesuai je rugi beli.




sekarang ni aku makan 3 pil..alfafa,vitalea dan b complex..alhamdulillah sesuai untuk aku..


2 ulasan :

♥z@z@♥ berkata...

nanti order nga zaza ek..hihi

tenku butang berkata...

Follower ke : 141
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/