Jumaat, Februari 11, 2011

Selamat Tinggal Sayang

Hai..sekarang baru sempat nak update blog hari ni sibuk sangat almaklumlah awal bulan banyak report kena hantar.Lagipun aku dah kena tinggal dekat ofis ni sorang2..Teman aku yang sorang ni dah resign semalam hari terakhir dia bekerja dekat sini.


Mulai dari hari ni aku kenalah buat kerja sorang2 dan terpaksala ambik alih semua keje yang dia buat.fuhhhh...banyak tu,rasanya nanti nak makan pun tak sempat.Bos aku dah bagi greenlight suruh cari orang untuk bantu aku...[hahaha..i like] Terima Kasih bos sebab memahami aku..
Ok,nak sambung buat keje pulak..



2 ulasan :

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

nape dia benti. tak cakap pun dgn k.as?

nurul riza berkata...

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..sori..x sempat nak ckp dgn k.as..sibukla..