Rabu, November 10, 2010

wedding


Salam..
aku baru nak update cerita yg dah lepas.30hb ari tu aku balik kampung sepupu aku kawin.aku pegi agak lewat sebab ari tu suami aku keje lagi,sampai sana pkl 4 lbh orang dah balik tinggal family aku jer..Saudara mara pown dah balik so aku rase terkilan skit tak dapat jumpa sebab bukan selalu dapt jumpa(dok jauh).Mase tu plak pengantin tengahberposing sakan,ingat nak tumpang sekaki tapi rase malu plak,cuma tgk jelah dorang berposing..


baju sanding warna merah mmg cantik..suka eh
lepas dorang posing aku ngan baby aku plak posing.Qistina ssh btl nak tgk camera..






1 ulasan :

NURUL berkata...

lebatnyer rambaut qistina